permanente signaallamp

Indien alarm- en of waarschuwingssignalen continu zichtbaar moeten zijn, bieden permanente signaleringen de oplossing. Als lichtbron kunnen filament lampen of power LED’s ingezet worden, afgestemd op de inzet en brandduur. 
 
Op zoek naar permanente signaallampen?
 
Wanneer alarm- en of waarschuwingssignalen over een kortere afstand moeten overkomen en tegen lage kosten, dan bieden filament signaallampen hiervoor de oplossing. Ook wel signaallampen, filament lampen, statuslampen genoemd.
Filament signaallampen zijn leverbaar in een flitsende versie en een statische versie. Bij de statische versie blijft de lamp continu branden totdat men deze uitschakelt. Filament signaallampen zijn leverbaar van 5 tot en met 70 Watt lampen met vijf verschillende kleuren lenzen.

Dioptrische Fresnel lenzen
Voor een verdere vergroting van het bereik worden dioptrische Fresnel lenzen toegepast om het signaal verder te versterken en het bereik te vergroten. Een andere mogelijkheid is een dubbele flits waarmee het signaal nog duidelijker gemaakt worden. Standaard afdichting is IP65.
 
Toepassingen
* Bewaking van installaties over kortere afstand
* Statusaanduiding bij machines
* Statusaanduiding bij voertuigen
 
Voordelen

* Geen hinder van flitsen
* Compacte afmetingen
* Leverbaar in 12, 24, 48 VDC en 115, 230 VAC
* Laag energieverbruik
* Hoge afdichtingklasse IP65