Voertuigveiligheid

Partners in voertuigveiligheid


Apem

www.apem.com

Sinds de oprichting in 1952 is APEM een van de leidende wereldwijde fabrikanten van mens-machine-interfaces geworden. De groep is vertegenwoordigd in 10 landen en heeft een netwerk van meer dan 130 distributeurs en agenten op vijf continenten.
Met productievestigingen in Europa, Amerika, Azië en Noord-Afrika behaalt APEM 67% van zijn omzet uit exportmarkten.
APEM ontwikkelt en produceert professionele switchproducten voor diverse markten, waaronder instrumentatie, medisch, communicatie, industriële automatisering, defensie en transport.

-------------

IDEC Industrial Automation

https://www.idec-emea.com

IDEC Corporation, voorheen IDEC Izumi Coropration, is een fabrikant van automatiserings- en besturingsproducten. Het bedrijf werd opgericht in Osaka, Japan in 1945. IDEC werd opgericht door Tsuneo Funaki in 1945 en werd een bedrijfsorganisatie in 1947. IDEC staat bekend om hun verschillende elektromechanische besturingsproducten zoals relais, timers en schakelaars. Het bedrijf vervaardigt ook automatiseringsproducten, zoals micro-programmeerbare logische controllers, voedingen en aanraakschermen. Naast het leveren van automatiserings- en besturingsproducten, leveren andere afdelingen van het bedrijf sensoren, streepjescodelezers en geavanceerde opto-elektronische LED-componenten.

-------------

Powerfleet

https://www.eu.powerfleet.com/nl/

Powerfleet maakt beheer gemengde heftruckvloot inzichtelijk en rendabel
Inrato partner vlootbeheer oplossingen Powerfleet (voorheen I.D. systems)
Bij diverse bedrijven is beheer van het heftruckpark iets dat er ‘even bijgedaan’ moet worden. Met als gevolg achterstallig of juist overbodig onderhoud, onverklaarbare schadeposten en een onbetrouwbare voor- en nacalculatie.
Samen met Powerfleet biedt Inrato oplossingen die het werk uit handen nemen zodat tijd overblijft voor analyse en bijsturing. Met duidelijk inzicht is de efficiency te verhogen en kostenbesparing te behalen. Zaken als voertuigtoegang met bestaande bedrijfspassen, checklists voor begin van de shift, botsing registratie en bijhouden van overuren kan allemaal papierloos. En dat voor alle merken voertuigen en type voertuig, uw terminaltrekker en veegmachine behoren immers ook bij uw voertuigvloot. 

---------------

Bicma Voertuigmarkering en veiligheidsaanduidingen
 
www.bicma.it
 
Bicma srl uit Italië produceert technische componenten voor wegtransport. In hun assortiment vindt men onder andere veiligheidsborden en markeringen voor industriële en commerciële voertuigen. Hierbij kan gedacht worden aan voertuigmarkeringsborden of voertuigmarkeringstape voor de achterzijde van vrachtwagens. Bicma is door de jaren heen snel gegroeid en breidt haar dienstenaanbod steeds verder uit.
 
Bicma levert: Achtermarkering voor vrachtwagens, ADR borden en toebehoren, Uitzonderlijk vervoer markering, Markering snelheidsbeperking / geluid /emissie. A-borden, Reflecterende fluorescerende contourmarkering tape klasse 1 en klasse 2 en alle overige voertuigmarkeringen.