Signaleringstechniek

Partners in signaleringstechniek


Moflash Ltd.  Akoestische en visuele waarschuwingssignalen

www.moflash.com
 
Moflash Ltd. Is fabrikant van kwaliteitsproducten in het veld van optische en akoestische signaalgevers in de industrie en utiliteit. De brede range van producten maakt het mogelijk om voor elke omgeving een passende industriële alarmering te bieden. Moflash biedt akoestische signaleringen, draagbare signaleringen, explosieveilige signaleringen, flitslichten, gecombineerde visuele- en akoestische signaleringen, LED signaleringen, obstakel markeringen, permanente signaleringen, signaalzuilen en zwaailichten. Moflash is gevestigd in Birmingham in het hart van Groot-Brittannië. 

------------------

Clifford & Snell
 
https://www.moflash.co.uk/clifford-snell
 
Clifford & Snell   is een wereldleider in het ontwerp en de ontwikkeling van akoestische en visuele signaalproducten, inclusief een uitgebreid assortiment industriële en gevaarlijke omgevingssounders, ontruimingsalarm sounders, brandalarm sounders en combinatie-eenheden met licht en geluid.

Clifford & Snell biedt een uitgebreid assortiment signaleringsapparatuur voor een breed scala aan toepassingen en industriële sectoren, waaronder gevaarlijke gebieden, industriële en procesbeheersing, tot brandbeveiliging, beveiliging, scheepvaart, massale evacuatie en transport.

Innovatieve, technisch sterke en goed ontwikkelde producten welke onder de namen Yodalight en Yodalarm ingedeeld zijn.