Signaleringstechniek

Partners in signaleringstechniek


Moflash Ltd.  Akoestische en visuele waarschuwingssignalen

www.moflash.com
 
Moflash Ltd. Is fabrikant van kwaliteitsproducten in het veld van optische en akoestische signaalgevers in de industrie en utiliteit. De brede range van producten maakt het mogelijk om voor elke omgeving een passende industriële alarmering te bieden. Moflash biedt akoestische signaleringen, draagbare signaleringen, explosieveilige signaleringen, flitslichten, gecombineerde visuele- en akoestische signaleringen, LED signaleringen, obstakel markeringen, permanente signaleringen, signaalzuilen en zwaailichten. Moflash is gevestigd in Birmingham in het hart van Groot-Brittannië. 

------------------

Clifford & Snell
 
https://www.moflash.co.uk/clifford-snell
 
Clifford & Snell is een wereldleider in het ontwerp en de ontwikkeling van akoestische en visuele signaalproducten, inclusief een uitgebreid assortiment industriële en gevaarlijke omgevingssounders, ontruimingsalarm sounders, brandalarm sounders en combinatie-eenheden met licht en geluid.

Clifford & Snell biedt een uitgebreid assortiment signaleringsapparatuur voor een breed scala aan toepassingen en industriële sectoren, waaronder gevaarlijke gebieden, industriële en procesbeheersing, tot brandbeveiliging, beveiliging, scheepvaart, massale evacuatie en transport.
Innovatieve, technisch sterke en goed ontwikkelde producten welke onder de namen Yodalight en Yodalarm ingedeeld zijn.

------------------

Pfannenberg

http://www.pfannenberg.com

Als middelgroot bedrijf dat actief is op het gebied van elektrotechniek, is Pfannenberg over de hele wereld gevestigd. Klaar met innovatieve oplossingen waar die nodig zijn voor de bescherming van mens, machine en milieu.
 
Pfannenberg is gevestigd in de Noord-Duitse stad Hamburg. Andere locaties zijn in Rotherham (VK), Rueil-Malmaison (FR), Fidenza (IT), Lancaster (VS), Singapore (SG), Suzhou (CN), St. Petersburg (RU) en Indaiatuba (BR).
 
Pfannenberg produceert niet alleen een uitgebreid assortiment producten en systemen voor het thermisch beheer van elektrische behuizingen, maar ook visuele en akoestische signaleringsapparatuur voor beveiliging, brand, gebouwen, industriële processen, rampenwaarschuwingen en toepassingen in gevaarlijke omgevingen, evenals lichtkunst- en verlichtingsprojecten.  
Met succesvolle oplossingen is Pfannenberg een solide, flexibele en betrouwbare partner.