Modulaire RVS machineafscherming

RVS afschermingen vormen een corrosie ongevoelige afscherming tegen gevarenzones in zware en natte omstandigheden zoals voedsel productieomgevingen waarbij veelvuldig gereinigd wordt.
 
Doordat de afscherming modulair opgebouwd is, kan net als met legoblokken uw eigen samenstelling vlot opgebouwd worden waarbij het op locatie aanpassen geen problemen geeft. Het is namelijk mogelijk om de gaaspanelen  op de gewenste maat in te korten zonder gebruik te maken van slijpgereedschap. Hierdoor kan de afscherming gemonteerd worden tijdens productie aangezien geen metaalslijpsel vrijkomt.

Het inkorten van de panelen gebeurt met knipgereedschap en het inkorten van de montagebuizen kan buiten de montage omgeving gedaan worden. Zodoende hoeft geen slijp toestemming verkregen te worden waar in de voedselverwerkende sector veel eisen aan gesteld worden. Zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan als doorvoerbuizen of kolommen niet op de tekening staan maar wel voor een noodzakelijke aanpassing zorgen.

Beitsen van RVS
Om er volledig voor te zorgen dat het RVS geen metaaldeeltjes bevat die tot corrosieplekken zouden kunnen zorgen en het oppervlak glad te maken zodat eveneens bacteriën niet kunnen nestelen, kan het RVS een beitsbehandeling ondergaan.  

Door het modulaire karakter zijn de meeste componenten uit voorraad leverbaar, speciale deurbreedtes of dubbele deuren met en zonder bovendorpel zijn eveneens leverbaar. Combinaties van machine afscherming met lichtschermen of RVS veiligheidsschakelaars zijn eveneens mogelijk.  
  
Toepassingen
* Machines in omgevingen met grondige reiniging
* Afscherming voor buiten- en offshore toepassingen
* Afscherming op schepen en platforms

Kenmerken
* Modulair hekwerksysteem, eenvoudig uit te breiden 
* Uit voorraad leverbaar
* Simpel en snel aan te passen naar de gewenste maat
* Klantspecifieke deurmaten leverbaar
* Conform eisen HACCP