LED-signaallampen

Wanneer alarm- en of waarschuwingssignalen in een omgeving zijn met vibratie en schokken en met hoge betrouwbaarheid, dan bieden LED lampen hiervoor de oplossing.

Op zoek naar LED signaallampen?
 
LED lampen combineren duidelijk felle signalen met een hoge betrouwbaarheid, een lange levensduur zonder bewegende delen. LED’s (afkorting voor Light Emitting Diodes) zijn lichtbronnen zonder enige bewegende delen die ongevoelig zijn voor schokken en zeer weinig stroom verbruiken. Doordat LED lampen opgebouwd zijn uit meerdere LED’s met een individuele levensduur van ca. 100.000 branduren continu is een hoge betrouwbaarheid gewaarborgd.
 
Meerkleuren LED
Een andere eigenschap van LED is dat deze door wisseling van het spectrum meerdere kleuren kan uitstralen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere kleuren/status in slechts 1 behuizing met 1 lens aan te duiden.
LED lampen zijn leverbaar van 12 high power LED tot en met 144 power LED lampen met functies als flitsend- / roterend- en statisch signaal. Standaard afdichting is IP65, ook zijn er IP67 en IP69K modellen leverbaar voor de voedsel industrie en Off-shore en scheepvaart toepassingen.
 
Toepassingen
* Bewaking van installaties met grote betrouwbaarheid en levensduur
* Toepassingen met vibraties/schokken
* Heftrucks, hoogwerkers en ander rollend materiaal

Kenmerken
* Fel signaal, duidelijk waarneembaar ook over grote afstand
* Leverbaar in 12, 24,48 VDC en 115, 230 VAC
* Zeer laag energieverbruik
* Hoge afdichtingklasse IP65-IP67-IP69K