Signaleringstechniek

Dreigt er iets mis te gaan? Door middel van de juiste signalering bent u direct op de hoogte. Inrato biedt diverse vormen van signaleringstechniek om de veiligheid in uw werkomgeving te verhogen.

Signaleringstechniek
Of u nu gewaarschuwd of alleen geïnformeerd wilt worden, de juiste signaleringstechniek geeft u concrete en bruikbare informatie waar en wanneer dit nodig is. Ongelukken en schades worden door een tijdig signaal voorkomen. Inrato levert signalering voor zowel machines als voor logistiek en wegvervoer. 

Optische signaalgevers
Door middel van diverse accessoires als montagebeugels en montagevoeten kunnen optische signaalgevers zoals flitslichten en zwaailichten op elke gewenste plaats gemonteerd worden. Zo is de signaalgever op elk moment duidelijk zichtbaar. 

Akoestische signaalgevers
Ook akoestische signalen kunnen worden aangepast naar wens zodat het signaal altijd en overal goed hoorbaar is. Het volume van het alarm maar ook de toon kan variëren.

Oplossingen voor signaleringstechniek
Bent u benieuwd wat Inrato voor u kan betekenen op het gebied van signalering? Ons brede aanbod bevat onder andere flitslampen, zwaailampen, signaalgevers, ledlampen, akoestische signalering en meer.