elofleet vlootbeheersysteem

Voordelen van het EloFleet Fleet management systeem:
- Merkonafhankelijk dus Geschikt voor alle voertuigen
- modulair systeem met uitbreidingsmodules
- uitgebreide analyse tools
- nieuwste technologie


De modulariteit van de ELOFLEET³ Fleet management systeem

ELOfleet³ is de nieuwste generatie van fleet management systemen van ELOKON: een progressieve, professionele en fabrikant-onafhankelijk systeem.

Elektronische toegangscontrole en voertuigbescherming zijn de kernelementen van de ELOfleet³ systeem. Ongeoorloofd gebruik wordt voorkomen door de bestuurder en de toewijzing van de autorisatie op het voertuig. Het gevaar van schade als gevolg van ongeoorloofd gebruik wordt daarom geminimaliseerd.
Een automatische uitschakeling in geval van niet-gebruik of bij de condities die schade aan de heftruck zouden kunnen veroorzaken zorgt voor minimale kosten bij een effectievere inzet van het voertuigpark. Uitgebreide vloot optimalisatie kan worden gerealiseerd met het ELOfleet Fleet management systeem.

Zoekt u een vlootbeheer systeem?

Eigeschappen van het ELOFLEET³ vlootbeheer systeem
Gebruikersoptimalisatie en kostenreductie zijn belangrijke factoren van een modern fleetmanagementsysteem. Het nieuwe ELOfleet³ voertuigbeheersing systeem is modulair opgebouwd en kan naar wens worden uitgebreid met opnemers. Zulke opnemers zijn bijvoorbeeld schok (shock) sensoren, druk belasting sensoren, hefhoogte sensoren en diverse andere aansluitmogelijkheden.
 
Data wordt draadloos via een data-interface of diverse draadloze opties (bv ZigBee, de moderne industriële standaard voor radio en mobiele netwerken, of draadloos LAN) overgebracht. Cloud server systemen en internettoegang zijn ook mogelijk. De gegevens worden vervolgens geanalyseerd met de bijbehorende software pakketten die kunnen worden aangepast aan de wensen van de gebruiker.

ELOFLEET³ BASIC vlootbeheer systeem
ELOfleet³ Basic biedt alle belangrijke basisfuncties die een modern toegangssysteem moet hebben. In deze variant verloopt de toewijzing en autorisatie alleen via een transponder. Modulair kunnen alle verdere systeemcomponenten later worden toegevoegd zodat een uitgebreid fleet management is nadien te realiseren is.

ELOFLEET³ PROFESSIONAL vlootbeheer systeem
ELOfleet³ Professional laat niets te wensen over wat betreft de werking, functionaliteit en analyse. Alle basisfuncties zijn geïntegreerd in deze module en maximale uitbreidingsmogelijkheden zijn beschikbaar. Extra opties en instellingen worden aangeboden via PIN en / of transponder. Daarnaast biedt informatie display alle belangrijke informatie real time.

Schok sensormodule
Detectie en registratie van shocks of botingen zijn typische toepassingen voor de ELOfleet³ shock sensormodule. Nauwkeurige meting en tijdregistratie van waarden met de PC-software geeft een nauwkeurige beeld van een gebeurtenis met kritische belasting. Onmiddellijke of vertraagde alarmen of uitschakelen kan worden gerealiseerd via maximaal vier schakeldrempel. De shock data wordt meegnomen in dezelfde rapportage als die uit het ELOfleet³ komt.

De modulariteit van de VLOOTBEHEER software
Bij ELOfleet³ is niet alleen een optimale aanpassing aan de wensen van de klant via de modulaire hardware mogelijk. De software is eveneens modulair en aanpasbaar aan de klantwens.
 
Een vrijwel onbeperkt aantal voertuigen en een vrijwel onbeperkt aantal bestuurders kan worden beheerd met ELOfleet³. Tal van individuele parameters kunnen worden ingesteld in de database die een eenvoudige, transparante en duidelijke verdeling van de gebruiker machtigingen toestaan.


Softwaremodule ACCESS
De basis ELOfleet³ functie is de toewijzing van voertuigen en bestuurders volgens autorisatie. Deze gegevens worden beheerd door de softwaremodule ACCESS.
 
Softwaremodule TIME
In de ELOfleet³ softwaremodule TIME wordt een analyse gemaakt van de gegevens via de gebruikstijden. Dit geeft inzicht in het gebruik van voertuigen per gebruiker en maakt bijvoorbeeld dat onderhoudsintervallen optimaal ingepland bepaald kunnen worden. Een inzicht in de afgesproken urenstanden en de restwaarde maakt ook deel uit van de sofware.

Softwaremodule SHOCK
Klanten willen heel vaak informatie over de belasting van de voertuigen en dna met name schade. De ELOfleet³ shock sensor wordt geïntegreerd in het voertuig en de nulmeting grens kan vervolgens individueel per voertuig worden ingesteld met de software module SHOCK.
Daarnaast kan bijbehorende functies worden ingesteld voor wanneer de drempelwaarde wordt bereikt, afhankelijk van de wensen van de klant. Het is dus mogelijk om de maximale snelheid te verminderen, leiden tot een (tijdelijk) afschakeling van de heftruck.

Handig en VEELZIJDIG
De software module EVENT is de juiste keuze als verdere functie controle en maximale informatie van het wagenpark is vereist. Verschillende signalen worden vanuit het voertuig bewaakt met ELOfleet³. De software maakt deze informatie overzichtelijk en transparant.

De belangrijkste voorwaarde voor alle data-analyses is dat de gegevens worden verzameld. De informatie kan direct van de terminal op het voertuig worden uitgelezen door middel van een datakabel.

ELOfleet³ biedt ook een geschikte oplossing voor degenen die meer gemak nodig hebben. Met de overdracht van gegevens hardware module ELOKON biedt geschikte technologie en levert de gegevens draadloos aan waar de informatie nodig is.

TECHNISCHE GEGEVENS ELOfleet3
Stroomvoorziening 12-48 V ± 20%
Beschermingsgraad IP 65
Temperatuurbereik -20C Tot 60C

Geheugengrootte 95.000 events
Aantal chauffeurs 500
Aantal voertuigen 10.000 (geschatte waarde)

Ingangen
3 digitale ingangen

Uitgangen
1 relaisuitgang
1 digitale uitgang
I / O-module (optioneel)
8 digitale ingangen
8 analoge ingangen
4 digitale uitgangen