Draagbare signaleringen

Wanneer alarm- en of waarschuwingssignalen meegenomen moeten worden dan bieden de draagbare LED signaleringen hiervoor de oplossing.
 
De draagbare LED signalering geeft een waarschuwingssignaal welke zowel in het daglicht als in het donker goed zichtbaar is. Voetgangers die een lichtsignaal dragen zijn zichtbaar voor de omgeving. Ook bij werkzaamheden is voor heftrucks en overige voertuigen zichtbaar dat ze bij een persoon in de buurt komen.

Op zoek naar draagbare signaleringen?

Door de dioptrische Fresnel lens wordt dit signaal nog versterkt.  Door het geringe energiegebruik van de high power LED’s kunnen draagbare signaleringen langdurig met een stroombron doen.
 
LED’s (afkorting voor Light Emitting Diodes) zijn lichtbronnen zonder enige bewegende delen die ongevoelig zijn voor schokken en zeer weinig stroom verbruiken. Doordat LED lampen opgebouwd zijn uit meerdere LED’s met een individuele levensduur van ca. 100.000 branduren continu  is een hoge betrouwbaarheid gewaarborgd.

Bekijk onze producten voor draagbare signalering
 
Accessoires
Door de bijpassende accessoires is de draagbare signalering te gebruiken voor veel verschillende  toepassingen; als pechhulp onderweg met de voetplaat; als signalering op schepen en off-shore toepassingen op metalen ondergronden met de magnetische afsluiter; als (redding) boei met de drijver.
 
Toepassingen
* waarschuwing signalering op (landbouw) voertuigen
* waarschuwing signalering op schepen en off-shore toepassingen
* waarschuwing signalering bij weg- en of spoorwerkzaamheden
 
Kenmerken
* Fel signaal, duidelijk waarneembaar ook over grote afstand
* Zeer laag energieverbruik
* Robuust en compact
* Hoge afdichtingklasse IP66

Bekijk onze producten voor draagbare signalering