Beheer en bewaking van mobiele toepassingen op afstand

De Global Detect is een GPS/GSM module waarmee een mobiele machines of mobiele toepassingen door gebruik van tweeweg communicatie actief beheerd kunnen worden.
 
Ingangen voor meerdere sensoren
Er zijn 4 ingangen beschikbaar voor sensoren en opnemers met diverse ingangs-specificaties. De geïntegreerde GSM module maakt het mogelijk om 24 uur per dag de positie van mobiele machines en toepassingen te lokaliseren (tracking) via SMS.

Wilt u in control zijn? Bekijk onze slimme producten op het gebied van beheer en bewaking van mobiele toepassingen op afstand
 
Alarmmelding per SMS
Naast de locatie zijn bijvoorbeeld zaken als urenstand, bewegingen, schokken, warmte, luchtvochtigheid en brandstofniveau op afstand uit te lezen afhankelijk van de aangesloten input. Daarnaast is het mogelijk om de Global Detect een GPS alarm per SMS laten genereren als een bepaalde waarde wordt bereikt, gps sms; bijv. laag brandstofniveau, urenstand boven bepaald serviceniveau, buiten voorgedefinieerde GPS zone (geofencing). 
 
Actief beheer (ingrijpen) op afstand
Door de tweeweg communicatie kunnen via SMS de uitgangen van de Global Detect geschakeld worden. Hierdoor is het mogelijk om functies te limiteren of zelfs volledig uit te schakelen. Hiervoor zijn een 10A relais en een 100mA transistor uitgang aanwezig.
 
Bedrijfszeker
Door de geïntegreerd accu blijft de functionaliteit na het uitschakelen of na sabotage van de spanningsvoorziening 2 weken lang gewaarborgd.
 
Voorbeeldtoepassingen:
 
• Bewaking van overbelasting en oneigenlijk gebruik
• Urenregistratie en serviceplanning op afstand
• Diefstalbewaking / locatiebewaking (geofencing)
• Brandstofdiefstal bewaking
• Brandstofniveau bewaking bij kritische toepassingen als aggregaten
• Vloeistofniveau bewaking
• Schademelding op afstand

Bekijk onze producten op het gebied van beheer en bewaking van mobiele toepassingen op afstand